Οδική εκδρομή "Μπουμπούνες & Χάσκαρης" στην Καστοριά
Αναχώρηση στις 07:45 από Αθήνα, μικρή στάση στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Aκολούθως μέσω Λαμίας -Δομοκού - Καρδίτσας – Τρικάλων, φθάνουμε στην Καλαμπάκα. Στάση, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για Καστοριά. 'Aφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη με τα αμφιθεατρικά κτισμένα αρχοντικά της και τα γνωστά γουναράδικα. Δείπνο, διανυκτέρευση.
Πρωινό και επίσκεψη στο ορεινό Νυμφαίο στην πλαγιά του όρους Βίτσι σε υψόμετρο 1.350μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό - Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ Αρκούδας <ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ>. Αμέσως μετά ακολουθώντας μια όμορφη διαδρομή, θα φθάσουμε στη γραφική περιοχή των Πρεσπών και το ακριτικό χωριό Ψαράδες, στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε το νησάκι του Αγίου Αχιλλείου στη μικρή Πρέσπα, περπατώντας στην πλωτή γέφυρα. Επιστροφή στην Καστοριά και το βράδυ περπατώντας στην πόλη θα απολαύσουμε το τοπικό έθιμο < Μπουμπούνες > και < Χάσκαρης >, δείπνο και διασκέδαση, διανυκτέρευση.
Πρωινό, επίσκεψη στην Παναγιά τη Μαυριώτισσα, σε ένα ειδυλλιακό τοπίοστις όχθες της λίμνης και αμέσως μετά το Λημναίο Οικισμό, που βρίσκεται στη θέση Νησί, 8 χιλιόμετρα από την πόλη. Πορεία επιστροφής με ενδιάμεση στάση–επίσκεψηστην πόλη των Τρικάλων για να γιορτάσουμε τα κούλουμα. Συνεχίζουμε για Αθήνα με μια ακόμα ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ
Αναχώρηση | 1/3 |
Ξενοδοχείο | Europa 4* |
Δίκλινο | 255 € |
3ο άτομο παιδί έως 12 ετών | 230 € |
Μονόκλινο | 350 € |
Για κρατήσεις με προκαταβολή έως 31/1/25 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων, παρέχεται έκπτωση 15€ ανά άτομο στην τιμή του 2ΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ.
Περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν, σύμφωνα με το πρόγραμμα
Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΕUROPA 4* στην Καστοριά
Δύο πρωινά και δύο δείπνα (το ένα εορταστικό με ζωντανή μουσική)
Αρχηγός – συνοδός
Φ.Π.Α
Φόρος διαμονής
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα, ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους, φιλοδωρήματα κλπ
Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραληφθεί κάτι
Το τελικό πρόγραμμα θα σας δοθεί με το ενημερωτικό σας
Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του διοργανωτή
EUROPA HOTEL 4*
Το ξενοδοχείο EUROPA βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Καστοριάς. Διαθέτει εστιατόριο και μπαρ, ΔΩΡΕΑΝ internet σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους καθώς και τα δωμάτια του ξενοδοχείου. Υπάρχει 24ωρη υποδοχή και εξυπηρέτηση. Τα δωμάτια προσφέρουν όλες τις ανέσεις.
Δευτέρα: 09:00-18:00
Τρίτη: 9:00-18:00
Τετάρτη: 9:00-18:00
Πέμπτη: 9:00-18:00
Παρασκευή: 9:00-18:00
Σάββατο: 9:00-15:00
Κυριακή: Κλειστά