Loading...

Καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει φως, ήλιος, θάλασσα και καλό φαγητό!

Stephanie Giourga | Monday 20 May 2024
Share:
Καλοκαιρινές διακοπές

Έφτασε επιτέλους η στιγμή για το οικογενειακό συμβούλιο των καλοκαιρινών διακοπών και φυσικά πρέπει να επιλεχθεί προορισμός, πού όμως;

Καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει φως, ήλιος, θάλασσα, φαγητό, ούζο, κρασί θαλασσινά και μαστίχα κι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα ελληνικά μας νησιά και την αίσθηση νοσταλγίας είτε στα εξοχικά της γιαγιάς και του παππού τρώγοντας καρπούζι με το μαγιό, είτε στην παραλία πλατσουρίζοντας στα δροσερά νερά. Μαζί με αυτά όμως έρχεται και η ερώτηση που θα πάμε φέτος;
Ας επιστρέψουμε όμως στη πραγματικότητα για αυτούς που δεν έχουν ένα εξοχικό ή ένα σπίτι σε μια παραθαλλάσια περιοχή και κάθε καλοκαίρι προκαλείται σύγχυση για το πού, πώς και τι θα απογίνουν για να μη "καούν" στα τσιμέντα της Αθήνας οικογενειακώς! Σε όλους τους ανθρώπους το άγχος της καθημερινότητας δημιουργεί εξάντληση, οι υποχρεώσεις μεγαλώνουν και η ηρεμία και η χαλάρωση μικραίνει με αποτέλεσμα να μην υπάρχει προσωπικός χρόνος για τίποτα σχεδόν! 
Γι΄αυτό λοιπόν οι καλοκαιρινές διακοπές είναι αναγκαίες! Ο καιρός έχει φτιάξει και όλοι μας χρειαζόμαστε χαλάρωση και καθαρό αέρα τα οποία στερηθήκαμε τους προηγούμενους μήνες. Σίγουρα με καλή διάθεση μπορείτε να πάτε παντού με τα παιδιά σας, αλλά όσο καλή διάθεση και να υπάρχει όλο και κάποια δυσκολία μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστείτε.  Υπάρχουν αρκετοί προορισμοί δίπλα στη θάλασσα, κατάλληλοι για παιδιά όλων των ηλικιών, με μια λίστα παρακάτω για να την ξεσκονίσετε στο συμβούλιο που θα γίνει με όλο το family και να πάρετε ιδέες για προορισμούς.
Η Καλαμάτα αποτελεί προορισμό με ιδανικά ξενοδοχεία και παραλίες καθώς και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, με κοντινή απόσταση από την Αθήνα ώστε να μη κουραστούν από τις πολλές ώρες στο αυτοκίνητο. Έπειτα έχουμε το Μαρμάρι Ευβοίας με αμμουδερές παραλίες για αμέέέτρητο χτίσιμο κάστρων κάτω από τον ήλιο και ψαροταβέρνες για μεσημεριανές λιγούρες! Ακολουθεί το ξακουστό Αιγαίο με τη Σύρο να κατέχει τη πρώτη θέση, 2 ώρες απόσταση με γρήγορο πλοίο, με ήρεμες και ρηχές παραλίες ιδανικές για τα παιδιά όπως επίσης και η Άνδρος που προσφέρεται για ήσυχα πρωινά και απογευματινές βόλτες μακρυά από τη πολυκοσμία. Προς τη μεριά του Ιονίου προτείνουμε οπωσδήποτε τη Κεφαλονιά με διάφορα μέρη για εξερεύνηση όπως το Ληξούρι και το Αργοστόλι. -Τα παιδιά θα λατρέψουν: τις παραλίες με φυσικό άργιλο πάνω στα βράχια τους όπου θα τα κρατήσουν αρκετή ώρα απασχολημένα. 
 -Οι γονείς θα λατρέψουν: την ησυχία τους και το κοκτέιλ τους όσο βρίσκεστε αναπαυτικά στην ξαπλώστρα που τόσο καιρό ανυπομονούσατε να χρησιμοποιήσετε γιατί την είχατε ψωνίσει εδώ και 2 μήνες!
-Πώς θα πάτε: Είτε με πλοίο απο Κυλλήνη ή Πάτρα είτε αεροπορικώς.
Στη Ζάκυνθο τα παιδιά θα λατρέψουν: τα water parks με τις νεροτσουλήθρες, από την άλλη οι γονείς θα λατρέψουν τους παιδότοπους που θα διαθέτουν οι ταβέρνες του νησιού, ώστε να απολαύσουν με την ησυχία το φαγητό τους
-Πως θα πάτε: είτε με αεροπλάνο είτε με πλοίο από την Κυλλήνη. 
Όπου κι αν επιλέξετε στο τέλος, το καλωσόρισμα στον τόπο μας είναι γνήσιο, το κέρασμα μεγαλόψυχο και οι άνθρωποι αυθεντικοί. Οι προορισμοί είναι άπειροι, οι οικονομικές λύσεις πολλές και το γραφείο μας ανοιχτό για να διευκολύνει κάθε αίτημα σας. Μην ξεχάσετε πως για οποιαδήποτε πληροφορία για προορισμό ή κατάλυμα, το site μας Imagination Travel, είναι διαθέσιμο, καθώς και το site i-ferry.gr ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, όπου μπορείτε να βρείτε δρομολόγια και τιμές όλες τις ώρες. Το καλοκαίρι είναι εδώ, εσείς είστε έτοιμοι να το υποδεχτείτε; Η ομάδα του Imagination Travel σας εύχεται καλό καλοκαίρι!

Σαρανταπόρου 48, 12134, Περιστέρι

Δευτέρα: 09:00-18:00

Τρίτη: 9:00-18:00

Τετάρτη: 9:00-18:00

Πέμπτη: 9:00-18:00

Παρασκευή: 9:00-18:00

Σάββατο: 9:00-15:00

Κυριακή: Κλειστά